Haz

''Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi'' kapsamında seçilen Okulumuz, Aşağı Karacahisar Köyü İlköğretim Okulu  ve Uğur Serdaroğlu İlkokulunda çeşitli etkinlikler yaptılar.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıl dönümü düzenlenen programla kutlandı.

May

Uşak kapalı pazar yerinde Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamında meslek liseleri çalışmalarını sergiledi. Okulumuz da bu etkinliklere katılım sağladı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Uygulama Sınıfı Öğrencilerimiz Uşak Çocuk Trafik Eğitim Parkında Trafik Eğitimi Aldılar.

Nis

Mübarek Ramazan ayının gelişi okulumuzda Din kültürü zümresinin düzenlediği programla kutlandı.

Nis

Kariyer günleri kapsamında 2018 yılı grafik ve fotoğraf alanı mezunu eski öğrencimiz Tahir Doğukan Yıldız geldi.

Nis

Şanlı Türk tarihinin en parlak zaferlerinden olan ve Çanakkale'nin geçilmez olduğunu bütün dünyaya ispatlayan Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Nis

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' etkinlikleri kapsamında 'İstiklal Marşını Ezbere Güzel Okuma Yarışması' ve anma günü programı düzenlendi.

Şbt

İl müftülüğünde görevli İsa GÜLEŞ tarafından okulumuz öğrencilerine Değerler Eğitimi semineri verildi.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğünde Görevliler Tarafından Okulumuz Öğrencilerine "GENÇLİK VE GÜVENLİ GELECEK" Konferansı verildi.