Nis

Ramazan ayının gelişi okulumuzda 22.03.2023 tarihinde yapılan etkinlikler ile kutlandı.

Hülya ERGÜN Hanımefendi'nin Teşekkür Ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürümüz okulumuza teşekkür ziyaretinde bulundu.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı ve Etkinlikleri yapıldı

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa intikalinin 84. Yılında ilimiz genelinde düzenlenen törenlerle anıldı.

28 Ekim 2022 tarihinde okulumuz bahçesinde 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI kutlaması Edebiyat öğretmenimiz Serdar KARATEPE yönetiminde yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüze Bağlı Uşak Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Bünyesinde Ekmek Üretim Merkezi Kurularak Ekmek Üretimine Başlandı.

Uygulamalı Anasınıfımız AFAD Ziyareti

16 Ekim Dünya gıda günü kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlenmiştir.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında kent genelindeki okullarda deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğretmenlerimizin Büyük Başarısı

Ekm

Müdür Yardımcımız Mustafa BEKER koordinesinde 2022 Yılı Mevlid Kandili Programını gerçekleştirdik.

Haz

Özel gereksinimli öğrencilerimizin ve öğretmenlerinin yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaların sergisi Uşak İl Milli Eğitim müdürlüğünde yapıldı.

Haz

21 - 27 Mayıs tarihleri arasında  "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri çerçevesinde  27.05.2022 tarihinde il Arkeoloji müzesi bahçesinde düzenlenen Organizasyona, okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri ve öğretmenleri ile katıldık.