Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı Edebiyat öğretmenlerimiz Mehmet Ali ŞENGÜL ve Sevcan ARI, Grafik ve Fotoğrafçılık alanı öğretmenimiz Hale YALÇINDAĞ, Bilişim öğretmenimiz Tuğba ZORPUZAN ve Müdür Yardımcımız Remzi KARADURAK koordinasyonunda konferans salonumuzda düzenlenen program ile kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u  Anma Programı 103. yılı okulumuzda düzenlenen programda coşkuyla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma yıldönümü dolayısıyla İstiklâl Marşı Güzel Okuma Yarışması düzenledik.

Mrt

11 F sınıfından Sude Nur Çağan her yıl düzenlenen "Bir Bilenle Bilge Nesil"Kitap Okuma ve Kompozisyon yazma yarışmasında ilk etapta İbn-i Sina'nın Hay Bin Yakzan kitabıyla ilgili ikinci etapta Eyüp Beyhan'ın yazdığı "Aliya" kitabıyla ilgili yazdığı kompozisyonlarıyla il 3.olmuştur.

Mrt

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Erasmus + Mesleki Eğitim Akreditasyon programı kapsamında 28 Ocak - 3 Şubat 2024 tarihlerinde Almanya'nın Essen şehrinde iş başı gözlem faliyeti gerçekleştirildi.

Ock

1982 yılında ilk görev yeri olan Gaziantep Nizip Ticaret Meslek Lisesi’nde eğitim ordusuna katılan Ali İĞÜS, 01.07.2019 tarihinden bugüne Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü olarak vazifesini yerine geri getirdi.

Ara

Okulumuz özel eğitim 9.sınıf öğrencilerimizden Fadime YÜRÜK, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 11-13 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil ederek 400 metre serbest stilde ve 200 metre serbest stilde yüzmede Türkiye birinciliği ile 2 altın madalya ve 3 yarışmada Türkiye ikinciliği kazanarak 3 gümüş madalya ile ilimizi ve okulumuzu gururlandırdı.

Ara

Dünya engelliler günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından itibaren 3 Aralık'ta kutlanan bir farkındalık günüdür.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen olduğu 24 Kasım günü ülkemizde 1981 yılından itibaren öğretmenler günü olarak kutlanmaya başlamıştır.

Uşak AFAD Ekibi okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimize AFAD Farkındalık Eğitimi verdiler.

Okulumuzun konferans Salonunda Uşak Üniversitesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doçent Doktor Ayşe ÖZDEMİR öğrencilerimize sağlıklı beslenme konusunda seminer verdi.

Okulumuz el sanatları teknolojisi zümre öğretmenleri ve bölüm öğrencileri tarafından program dahilinde Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında “Emek Emek Atatürk” sergisi hazırlandı.

Aramızdan ayrılışının 85. Yıl dönümü vesilesiyle Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Programı; Uşak Valiliği nezaretinde ve Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görevlendirmesi ile okulumuz tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı valimiz sayın Doktor Turan Ergün, il protokolümüz ve il müdürümüz sayın Halil Yücel, öğretmen ve öğrencilerimiz ve halkın yoğun katılım sağladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda coşkuyla kutlandı.

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı okulumuz konferans salonunda yapıldı.