Etiket Sonuçları: Eğitim

Ara

Okulumuz özel eğitim 9.sınıf öğrencilerimizden Fadime YÜRÜK, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 11-13 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil ederek 400 metre serbest stilde ve 200 metre serbest stilde yüzmede Türkiye birinciliği ile 2 altın madalya ve 3 yarışmada Türkiye ikinciliği kazanarak 3 gümüş madalya ile ilimizi ve okulumuzu gururlandırdı.

Uşak AFAD Ekibi okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimize AFAD Farkındalık Eğitimi verdiler.

KENDİMİ TANIYORUM MESLEĞİMİ SEÇİYORUM

2023-2024 eğitim öğretim yılı bugün tüm Türkiye'de resmi olarak başladı.

Haz

2019-2020 eğitim-öğretim yılında okulumuzda açılan özel eğitim sınıfı ve özel eğitim el sanatları atölyesinin ilk mezunları için mezuniyet eğlencesi yapıldı.

Haz

Özel Eğitim Öğrencileri için Verem Savaş Derneği resim yarışması düzenledi.

Nis

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğrencileri ve Öğretmenleri Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde iki ayrı kurumda staj çalışmasına katıldılar.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz okulumuza teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haz

''Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi'' kapsamında seçilen Okulumuz, Aşağı Karacahisar Köyü İlköğretim Okulu  ve Uğur Serdaroğlu İlkokulunda çeşitli etkinlikler yaptılar.

Nis

Uygulama Sınıfı Öğrencilerimiz Uşak Çocuk Trafik Eğitim Parkında Trafik Eğitimi Aldılar.

Şbt

İl müftülüğünde görevli İsa GÜLEŞ tarafından okulumuz öğrencilerine Değerler Eğitimi semineri verildi.